inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Design je keppel

keppels haken, in samenwerking met Oy Vey

Design je keppel
cursusnummer
8014
expert
plaats
Amsterdam
data
5x op zondag
1, 8, 15, 22 en 29 maart 2020
tijd
15.00-16.30 uur
kosten
€ 50,00

Ooit wel eens een keppel gehaakt voor jezelf of een dierbare? Schuif aan bij Oy Vey - een gloednieuwe Joodse culturele hub in hartje Amsterdam - en haak in vijf weken een keppeltje (of meer ...). Deze cursus is toegankelijk voor iedereen - je hoeft geen 'haak-ervaring' te hebben. We hebben voor een inspirerende omgeving gekozen: het nieuwe Moishe House dat zich in het centrum van Amsterdam bevindt. Het exacte adres ontvangt u kort voor de cursus van start gaat.

Deze cursus is een samenwerking tussen Crescas, Oy Vey en Moishe House.


Timor Faber, bakker en programmeur bij Oy Vey, haakt, breit en punnikt er op los. Hij ervaart haken als een vorm van handenarbeid die meditatief is maar ook heel gezellig. In deze cursus verwelkomt hij je in zijn Moishe Pod en leert hij je de basics van kippot haken.

docent: Timor Faber


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Design je keppel

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Out of the box'