sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Crash course Kabbalah

Kabbalah voor beginners

Crash course Kabbalah
info English spoken / Engelstalige cursus

cursusnummer
7808 (deel 1)
docent
plaats
Amsterdam
data
2x
woe 22 & do 23 november 2017
tijd
19.00-22.00 uur (deuren open om 18.30 uur)
kosten
€ 120,00
docent: Yosef Shneor
info English spoken / Engelstalige cursus

cursusnummer
7809 (deel 2)
docent
plaats
Amsterdam
data
2x
woe 21 & do 22 februari 2018
tijd
19.00-22.00 uur (deuren open om 18.30 uur)
kosten
€ 150,00
docent: Yosef Shneor

Letterlijk betekent het woord Kabbalah 'ontvangen'.

Kabbalah is een eeuwenoude, maar toch geheel nieuwe manier van leven. Deze mystieke leer maakt ons duidelijk dat alle vertakkingen van ons leven, zoals gezondheid, relaties en werk, afkomstig zijn uit dezelfde stam en dezelfde wortel. De kern is te weten hoe het universum werkt en wat de regels zijn. Het is een nieuwe manier van kijken naar de wereld die ervoor kan zorgen dat je voldoening vindt op verschillende gebieden in je leven.

In vier dagen tijd de basisprincipes van de Joodse mystieke Kabbalah-leer en haar populariteit begrijpen? In nauwe samenwerking met het Kabbalah Centrum Nederland geeft Crescas een spoedcursus over deze oude leer die je helpt om geluk en meer voldoening te vinden in je leven.
Miljoenen mensen over de hele wereld hebben zich laten inspireren sinds de oprichting van het Kabbalah Centre in 1922. Onze tot landschapsarchitect opgeleide docent Yosef Shneor is afkomstig uit Haifa en realiseerde zich in 2002, na een ingrijpende gebeurtenis, dat het onderwijzen van de Kabbalah zijn echte roeping was.

Deze cursus wordt opgesplitst in twee niveaus:

In 'Ontdek Kabbalah deel 1' wordt u als beginner geïntroduceerd in de belangrijkste begrippen en 'regels' van de Kabbalah, waaronder de oorsprong van ons bestaan en onze betekenis/rol hier op aarde.

In het vervolg op deel 1, 'Ontdek Kabbalah deel 2', komt u dichterbij de kern van de Kabbalah-gedachten en leert u de belangrijkste 'gereedschappen' uit de Kabbalah. Hoe kunnen we deze begrijpen en integreren in ons dagelijks leven? Een aantal van de thema's die aan bod komen: het overwinnen van beperkingen, de vijf uitbreidingen van onze ziel en ego, en de invloed van astrologie op het leven volgens de Kabbalah.
Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Crash course Kabbalah

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Identiteit en lernen'