sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Global Day of Jewish Learning

Joods leren op dé internationale lerndag

Global Day of Jewish Learning
cursusnummer
7823
docent
plaats
Amsterdam
datum
1x op zondag
12 november 2017
tijd
11.00-16.00 uur
kosten
€ 45,00
(inclusief kosjere lunch)
docent: Leo Mock

Staat de tweede zondag in november al met blokletters in uw agenda? Zo nee, doet u dat dan meteen, want de Global Day of Jewish Learning wilt u absoluut niet missen. Op deze speciale dag leren Joden over de hele wereld, over hetzelfde onderwerp. Dit jaar is het thema ‘Beauty and Ugliness’. Wacht niet te lang met inschrijven, want elk jaar zijn er meer leergierigen dan plaatsen. De lunch, een drankje en wat lekkers zijn inbegrepen voor alle cursisten.
De inschrijving voor cursus 7823 is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wilt u graag op de wachtlijst staan of uw belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij u uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Global Day of Jewish Learning

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Tora en daarna'