sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Ma'aleh Filmmiddag Friesland

Kijken en bespreken van de ‘Ma'aleh’ eindexamenfilms

Ma'aleh Filmmiddag Friesland
cursusnummer
7715
docent
plaats
Leeuwarden
datum
1x op zondag
26 maart 2017
tijd
11.00-16.00 uur
kosten
€ 49,00
(inclusief kosjere lunch)

Kent u in het hartje van Jeruzalem de Ma'aleh School of Television, Film & the Arts? Dat is de enige Joodse orthodoxe filmacademie in de hele wereld. Studenten maken voor hun eindexamen de meest prachtige films die altijd een maatschappelijk thema hebben. En wij mogen een aantal van deze films aan u laten zien! De films van de studenten duren ongeveer 25 minuten en na afloop bespreken we samen de thema's aan de hand van de Joodse wetten.Deze cursus bieden wij aan in samenwerking met Joodse Studies Friesland en Tresoar.

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Ma'aleh Filmmiddag Friesland

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Tora en daarna'