sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Crash Course Ivriet (beginners)

Stoomcursus Hebreeuws

Crash Course Ivriet (beginners)
cursusnummer
7807
docent
plaats
Amsterdam
data
5x
zo 6, ma 7, di 8, woe 9 en do 10 mei 2018
kosten
€ 265,00
(inclusief lesmateriaal, drankjes en kosjere lunch)
docent: Shirley Ensel

Wilt u ook graag aanstaande zomer Ivriet kunnen spreken, schrijven en lezen zonder een lange cursus te hoeven volgen?
Crescas biedt in mei deze unieke Crash Course Ivriet aan: in 5 dagen leert u meer dan u van te voren dacht. Voor deze cursus hoeft u geen vrije dagen op te nemen!
We gaan van start op zondag 6 mei, gaan verder op maandagavond 7, dinsdagavond 8 en woensdagavond 9 mei en sluiten af op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag).
Het is hard werken, maar de circa twintig intensieve lesuren van deze stoomcursus hebben de afgelopen jaren hun rendement voor velen ruimschoots bewezen: u bent na afloop van de cursus in staat een eenvoudig gesprek te voeren en Ivriet te schrijven.

Wij zorgen voor heerlijke lunches, hapjes en drankjes en uiteraard voor het lesmateriaal.

Instappen kan al met alleen kennis van het Hebreeuwse alfabet. Crescas heeft een cursus ontwikkeld waarmee u zelfstandig, in uw eigen tijd, de letters kunt leren: My First Hebrew
Uw kennisniveau Ivriet bepalen

Als u twijfelt over uw kennisniveau, als u niet goed kunt kiezen in welke cursus u 'op uw plaats' bent, maak dan de Ivriet-toets die wij speciaal hiervoor hebben laten ontwikkelen. Het maken van de toets kost u circa 15 minuten. Ook als u in de afgelopen jaren één of meerdere cursussen Ivriet bij Crescas hebt gevolgd, is deze toets geschikt om uw kennisniveau te bepalen. Zodra de toets gemaakt is kunt u telefonisch (020-6402380) of per e-mail (info@crescas.nl) contact met ons opnemen zodat wij u kunnen informeren welke cursus het best bij u past!

ga naar de ivriet-toets

De inschrijving voor cursus 7807 is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wilt u graag op de wachtlijst staan of uw belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij u uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Crash Course Ivriet (beginners)

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Taal'