inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Ivriet kita Dalet

Ivriet voor gevorderden

Ivriet kita Dalet
cursusnummer
7902
expert
plaats
Amsterdam
data
25x op maandag
8 en 15 oktober,
19 en 26 november,
10 en 17 december 2018,
7, 14, 21 en 28 januari,
4, 11, 18 en 25 februari,
4, 11, 18 en 25 maart,
1, 8, 15 en 29 april,
6, 13 en 20 mei 2019
tijd
18.45-20.15 uur
kosten
€ 450,00

'Aan deze cursus kunt u deelnemen als u vorig jaar, of langer geleden, met succes de lessen van Kita Gimmel hebt gevolgd, of als u elders alle tijden in het Ivriet geleerd hebt volgens het binjaniem-systeem.'
De cursus wordt gegeven volgens het systeem dat tegenwoordig bij de oelpan (Ivrietschool) in Israël gebruikt wordt. U hoort inmiddels tot de gevorderden en u kunt een behoorlijke conversatie voeren.

In deze cursus gaan we lezen, spreken, schrijven en luisteren en er wordt grammatica behandeld. We zullen ons verder o.a. verdiepen in het leren van onregelmatige werkwoordsvormen en de lijdende vorm. We maken gebruik van de lesboeken Ivriet Meberesjiet deel 1 en 2, en 2000+ Sichot sjel Jom Jom. De boeken zijn bij de cursusprijs inbegrepen.


Shirley Ensel (1979) werd geboren in Haifa. Na het vervullen van haar militaire dienstplicht behaalde ze haar bachelor psychologie aan de Universiteit van Haifa. In 2005 kwam ze naar Nederland, waar ze een intensieve cursus Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam voltooide. In 2008 was ze klaar met haar master Joodse culturen aan de UvA, waarin ze zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Joodse en Israëlische identiteit van Israëliërs buiten Israël en met name Israëliërs in Amsterdam. Shirley geeft al meerdere jaren Ivrietles, aan volwassenen en in het verleden op de Joodse basisschool Rosj Pina. In Israël gaf ze grammaticalessen Ivriet aan eindexamenstudenten.

docent: Shirley Ensel


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Ivriet kita Dalet

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Taal'