sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Koken als Ottolenghi

Leer toveren met groente

Koken als Ottolenghi
cursusnummer
7733
plaats
Amsterdam
data
2x op zondag
5 en 19 maart 2017
tijd
14.30-18.00 uur
kosten
€ 39,00

Zou u ook wel willen leren koken als Yotam Ottolenghi? Dat kan! In twee lessen ontdekken we hoe deze Brits-Italiaans-Israëlische chef-kok zijn recepten opbouwt tot de meest heerlijke gerechten, zonder dat er vlees of vis aan te pas komt. Ideaal dus voor een kosjere keuken. Zijn kookboeken zijn inmiddels wereldwijd al meer dan 2 miljoen keer verkocht, en na deze cursus bent u vast ook fan!

De inschrijving voor cursus 7733 is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wilt u graag op de wachtlijst staan of uw belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij u uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Koken als Ottolenghi

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Kosjer koken'