Corona

Ook Crescas past het programma aan. De bijeenkomsten worden tot nader bericht geschorst en de langlopende cursussen worden via een online platform verzorgd. Wij blijven u informeren over de overige lezingen en cursussen via de nieuwsbrief en mail. Onze online aanbod blijft natuurlijk beschikbaar!

inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Wasteless

Lezing door David Kat

Wasteless
cursusnummer
8046
expert
plaats
Amsterdam
Datum
datum nog nader te bepalen
tijd
20.00-22.00 uur
kosten
€ 17,50

Voedsel is lekker, biedt troost en geeft plezier. Voedsel is een uiting van onze identiteit, omgeven door gewoonten, taboes en tradities. Maar bovenal is voedsel onontbeerlijk voor het leven.

Dat voedsel ook ons leven bedreigt, is minder bekend. Het voedselsysteem is ook verantwoordelijk voor 25% van de uitstoot van broeikasgassen. En 8% van alle uitstoot die klimaatverandering veroorzaakt, is afkomstig van eten dat helemaal nooit opgegeten zal worden. Het Israëlische Wasteless is in Nederland van start gegaan om supermarkten te helpen met het uitbannen van verspilling. Met Wasteless verkopen supermarkten meer en verspillen ze minder; consumenten betalen een lagere prijs voor bewust koopgedrag. David Kat zet de strategie uit voor Wasteless, te beginnen in Nederland. Hij vertelt u graag meer over de ontwikkelingen en de kansen om met voedsel de wereld te repareren. Kortom: Tikoen Olam anno 2020.


David Kat (1971) studeerde af aan Nyenrode, was daarna on-line uitgever en business developer bij VNU (nu AC Nielsen), ondermeer bij RTL4, Business Publications Londen, Parijs en voor de Raad van Bestuur. Sinds 2004 heeft hij voor een tiental Israelische start-ups, ondermeer Mobileye en X-Sight Systems oplossingen gerealiseerd bij corporates. Een ondernemer en actieve investeerder, is hij vooral vader van twee dochters die hem motiveren een positieve bijdrage te leveren. Zijn favoriete vehikels daarvoor zijn bedrijfsinnovaties, voedsel en kunst.

docent: David Kat


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

De inschrijving voor deze editie is helaas gesloten.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven
×

Snel inschrijven

Wasteless

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Out of the box'