inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Kosjer beleggen

Beleggen en Joodse ethiek

Kosjer beleggen
info Voor deze lezing is geen specifieke vooropleiding of kennis vereist

cursusnummer
7934
expert
plaats
Amsterdam
datum
1x op dinsdag
27 november 2018
tijd
20.00-22.00 uur
kosten
€ 15,00

Beleggingsdeskundige Philip Menco bespreekt in de lezing Kosjer Beleggen een Joods-ethische visie op beleggen. Kosjer beleggen gaat niet over eten, maar over geld beleggen en hoe je daarbij rekening houdt met het welzijn van de huidige en toekomstige aardbewoners. Na een algemene inleiding over het hoe en waarom van beleggen, gaan we in op de vraag welke keuzes je kunt maken om dat kosjer in de praktijk te brengen.


Philip Menco (1956) werkt al meer dan 35 jaar in de beleggings- en pensioenwereld. Sinds medio 2014 is hij zelfstandig adviseur van pensioenfondsen op beleggingsgebied. Ook coacht hij bij een beroepsonderwijsinstelling bestuursleden van die fondsen en is hij verbonden aan de vakgroep beleggingsleer van de VU.
Naast zijn professionele werkzaamheden zet Philip zich met zijn brede managementervaring, praktische aanpak en hands-on mentaliteit al jaren in voor diverse vooral Joodse organisaties op maatschappelijk, cultureel en educatief gebied.

docent: Philip Menco


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Kosjer beleggen

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Out of the box'