sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Focus op de parasja

Toelichting op de Tora

Focus op de parasja
cursusnummer
7803
docent
plaats
Amsterdam
data
10x op vrijdag
20 oktober,
24 november,
8 december 2017,
26 januari,
23 februari,
23 maart,
20 april,
18 mei,
22 juni,
6 juli 2018
tijd
10.00-11.00 uur
kosten
€ 125,00
docent: Leo Mock

Altijd al willen weten wat er écht in de tekst van de Tora staat? Dit seizoen ontdekken we gezamenlijk de diepere betekenis van de door ons geselecteerde parsjiot. Vrijdagochtend, een uurtje, zodat u helemaal klaar bent voor de sjabbat. Want geen tekst is te oud om te leren. Kennis van Hebreeuws is geen vereiste en de prijs is inclusief lesmateriaal.

De parsjiot die dit jaar aan bod komen:

Noach20 oktober
Wajeetsee24 november
Wajeesjew8 december
Besjalach26 januari
Tetsawee23 februari
Tsav23 maart
Acharee Mot-Kedosjiem 20 april
Bemidbar18 mei
Choekat22 juni
Pinchas6 juliDe inschrijving voor cursus 7803 is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wilt u graag op de wachtlijst staan of uw belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij u uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Focus op de parasja

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Tora en daarna'