Krav Maga - ontdek je eigen kracht!

Een workshop voor absolute beginners

Loading...
Datum
zondag 20 november '22
Tijd
10:00 - 12:00
Lokatie
Amstelveen
Kosten
€ 35,00
Inschrijven voor deze editie is helaas niet meer / nog niet mogelijk.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven

Wil jij sterker in je schoenen staan? Zelfverzekerdheid uitstralen? Weten dat je letterlijk en figuurlijk van je af kunt slaan, mocht je in een penibele situatie terechtkomen? Kom naar de workshop Krav Maga van Crescas!
Krav Maga (Hebreeuws voor contactgevecht) is een zelfverdedigingsmethode die ontstaan is in Israël. Met Krav Maga kan iedereen, man, vrouw, jong en oud, zich verdedigen in de meest uiteenlopende situaties. De technieken zijn gebaseerd op instinctieve reacties en daardoor eenvoudig aan te leren.

Deze workshop is bestemd voor volwassenen vanaf 16 jaar.

Wachtlijst / belangstelling opgeven

De inschrijving voor deze cursus is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wil je graag op de wachtlijst staan of je belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij je uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.