inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Word Chawwer of Misjpoge van Crescas

Steun ons bij het verder ontplooien van onze activiteitenCrescas bruist van nieuwe ideeën, we hebben veel plannen voor de nabije toekomst. Die plannen kosten geld. Veel geld. Daarvoor richten wij ons tot u.
Heeft u een Joodse achtergrond, dan willen we graag een ‘deal’ met u sluiten. Wij nodigen u uit om jaarlijks een bedrag aan Crescas over te maken. En daar stellen wij natuurlijk iets tegenover.

Voor 50 euro per jaar wordt u Chawwer van Crescas. Daarvoor belonen wij u met:
- korting op al onze cursussen
- gratis bijwonen van maximaal 2 lezingen per jaar

Voor 150 euro per jaar wordt u Misjpoge van Crescas. Daarvoor mag u verwachten:
- korting op al onze cursussen
- gratis bijwonen van al onze lezingen
- één maal per jaar nodigen wij u uit voor een bijeenkomst die wij ‘in de misjpoge’ houden, een bijeenkomst exclusief voor u.

Los van deze materiële beloning kunt u niet alleen rekenen op onze waardering en dank, via een bijdrage aan Crescas helpt u ook mee aan het vergroten van kennis over jodendom in de Nederlands-Joodse gemeenschap.

Misschien wilt u ons steunen met een groter bedrag. Crescas is een ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling, zodat giften aan Crescas fiscaal aftrekbaar zijn. Een telefoontje (020-6402380) of een e-mail (blocq@crescas.nl) aan onze directeur, Julie Blocq - Schipper , is voldoende. Wij bespreken graag met u in welke vorm u kunt bijdragen aan het belangrijke werk van Crescas voor Joods Nederland. U kunt een grote mitswe doen!Ja, ik word Chawwer of Misjpoge