inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord






Zonder wachtwoord snel inloggen?

Koken voor Beth Shalom

Zondag 9 november genoten ruim honderd bewoners en ‘aanleuners’ van Beth Shalom van een ouderwets-Joodse maaltijd: eerst kippensoep natuurlijk, daarna kalfstong in rode wijnsaus met worteltjes en sperziebonen, en een appelkruimeltaartje toe.

Dit driegangen diner werd door Crescas aangeboden, uit erkentelijkheid voor het gebruik van de Beth Shalom-keuken voor onze jaarlijkse cursussen Kosjer koken.

Onder leiding van Crescasdocent Danny Hovestad (kok en culinair adviseur) en Beth Shalom-kok Willem Jenster, werd de maaltijd door Crescascursisten bereid. Onze vrijwilligers zorgden voor het dekken van de tafels, het uitserveren en het opruimen.

Wij zijn trots op onze cursisten en vrijwilligers die dit project mogelijk hebben gemaakt. Hartelijk dank voor jullie inzet!

klik op de foto’s om ze te vergroten

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
Foto’s Roelie Wilms en Michel Waterman